Hvorfor vælge os?​​      cta-arrow-blackOver 25 års erfaring​     cta-arrow-blackSamme ejere siden 1987     cta-arrow-blackStor alsidighed, viden og håndelag

Udskiftning af vinduer og døre har vi 33 års erfaring med

Skal du have professionel hjælp til udskiftning af vinduer eller montering af døre? Så kan du trygt kontakte Tømre​rfirmaet Friis & Lillelund ApS. Vi udfører alle former for udskiftninger, reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer. Vores firma kommer mest hos kunder i og omkring Holbæk, Odsherred og Nykøbing Sjælland.

Vi er et professionelt tømrerfirma med mere end 33 års erfaring i branchen. Vi er derfor i stand til at tilbyde udskiftning af døre og montering vinduer af alle slags. Hos os er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille, så tøv aldrig med at kontakte os for professionel hjælp til udskiftning af indvendige døre eller montering af nye vinduer efter mål.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den eksakte pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer f.eks. an på, hvilken slags vinduer der er tale om, samt hvor mange der skal udskiftes. Vi vil helst stå for at købe alle materialerne, da vi herved er sikret høj kvalitet og garanti. 

Vi arbejder dog også gerne med det materiale, du selv har købt til udskiftning af vinduer eller montering af døre, hvis det skulle være tilfældet.

Uanset hvad dine ønsker og behov er for montering af vinduer eller døre, så garanterer vi konkurrencedygtige priser.

På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme og fra tagvinduer til branddøre. Vi har det meste indenfor rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at dine nye døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Kontakt os og hør mere om montering af døre og vinduer

Skal vi sammensætte et godt tilbud på montering af døre eller udskiftning af vinduer hos dig, så kontakt os gerne med det samme.

 

Du kan kontakte os på telefon 40 42 91 61 / 40 42 91 71, eller du kan sende en e-mail til mail@friis-lillelund.dk, så vender vi straks tilbage. Vi tilbyder også nybyggeri af din bolig. Ønsker du at vi står for dette? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Vil du have et tilbud?

​Vi giver gerne et godt tilbud på din opgave. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. 

Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS

Maglebjerg 15, 4520 Svinninge

Find os med Google Maps

Telefon: 4042 9161 / 4042 9171

E-mail: mail@friis-lillelund.dk