Hvorfor vælge os?​​      cta-arrow-blackOver 25 års erfaring​     cta-arrow-blackSamme ejere siden 1987     cta-arrow-blackStor alsidighed, viden og håndelag

Om os

​Virksomheden blev i 1987 etableret af tømrerne Finn Lillelund og Lars Friis, som i dag stadig står for den daglige drift. Firmaet beskæftiger 12-16 tømrere, heraf to til tre lærlinge.

Alle opgavetyper

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Fra større renoveringsopgaver, tilbygninger og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse.

Vi påtager os gerne hovedentrepriseopgaver, hvor vi med et fast tilbud på hele projektet sørger for en solid og pæn æstetisk løsning sammen med vores faste samarbejdspartnere.

Det er virksomheder, der ligesom os er kendetegnet ved mange års erfaring og løser alle opgaver med stor professionalisme.

​​Stor faglig viden

Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS løser opgaver for private bygherrer såvel som kommuner og andre offentlige instanser, boligforeninger, forsikringsselskaber og virksomheder.

Vores medarbejderstab besidder stor alsidighed, faglig viden og håndelag. Med en løsning fra Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS er I garanteret godt håndværk og høj standard – hver gang.

Vil du have et tilbud?

​Vi giver gerne et godt tilbud på din opgave. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. 

Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS

Maglebjerg 15, 4520 Svinninge

Find os med Google Maps

Telefon: 4042 9161 / 4042 9171

E-mail: mail@friis-lillelund.dk