Hvorfor vælge os?​​      cta-arrow-blackOver 25 års erfaring​     cta-arrow-blackSamme ejere siden 1987     cta-arrow-blackStor alsidighed, viden og håndelag

Nybyggeri og ombyggeri i hovedentrepriser

Planlægger du et nybyggeri? Som tømrer har vi stor erfaring inden for byggeri og ombyggeri. Det gælder alt fra lavenergihuse og etagebyggerier til sommerhuse og træhuse. 

Vi udfører hovedentrepriser for private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi har kunder i bl.a. Holbæk, Odsherred og Nykøbing Sjælland samt mange andre steder.

Alt fra byggeri og ombyggeri til renovering og byfornyelse

Vi udfører alle former for byggeri, renovering, ombyggeri og byfornyelse. Vi varetager gerne hele entreprisen i samarbejde med vores faste samarbejdspartnere.

Vi laver gerne nybyg såsom:

  • Villa
  • Garage
  • Udestue
  • Sommerhus
  • Etageejendom
  • Erhvervsbyggeri
  • Udvidelse af boligreal
  • Anden form for nybyggeri

Vi er fire faglærte tømrere og en lærling. Dertil kommer vores samarbejdspartnere som f.eks. Svinninge Varmeservice og Stavnskær Elektriker. Vores erfaring gennem 30 år og vores faglige indsigt gør os i stand til at håndtere selv meget komplicerede projekter. Vi lægger naturligvis altid vægt på kvalitet og præcision, når vi skal bygge huse.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser for et nybygget hus afhænger af mange faktorer, herunder dit valg af byggematerialer. Vi kan tage udgangspunkt i dit budget eller i en kvadratmeterpris for nybyggeri. Der er naturligvis forskel på at bygge nyt hus og at opføre en mindre garage, især fordi der er skærpede krav til opvarmede rum.

Byg nyt hus med os, når det skal være solidt og æstetisk

De fleste ønsker et solidt og æstetisk hus. Byg hus sammen med os, hvis du holder af kvalitet og foretrækker, at mester selv tager telefonen og selv kommer ud for at få en snak. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, når vi har talt sammen. Du er naturligvis med i hele processen.

Er kreativiten gået i stå? Så gå klik på inspiraton for at se mere.

Ring til os på mobil: 40 42 91 61 / 40 42 91 71 for at aftale nærmere om nybyggeri. Du kan også skrive på mail: mail@friis-lillelund.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi tilbyder desuden også renovering af nyt tag

Vil du have et tilbud?

​Vi giver gerne et godt tilbud på din opgave. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. 

Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Kontakt os

Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS

Maglebjerg 15, 4520 Svinninge

Find os med Google Maps

Telefon: 4042 9161 / 4042 9171

E-mail: mail@friis-lillelund.dk