Byggeri og renovering af institutioner

Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS har stor erfaring med tømrer- og snedkeropgaver inden for nybyg, tilbyg, ombyg og renovering af institutioner.

Om det er en børnehave, et fritidshjem, et ældrecenter eller noget helt andet, kan vi stilles vores ekspertise     til rådighed.

 

Funktionelle og flotte resultater

Vi har særligt fagkundskab inden for licitationsopgaver og agerer gerne hovedentreprenører på projektet,        hvor vi sørger for at samle trådene og føre arbejdet til dørs.

 

Det er ikke uden grund, at vi har eksisteret siden 1987. Lige siden etableringen af firmaet har vi arbejdet målrettet mod at skabe solide, funktionelle og flotte resultater for vores mange kunder.

 

Udgangspunktet for enhver opgave, vi arbejder med, er at frembringe løsninger med fokus på kvalitet i topklasse, et meget højt serviceniveau og grundighed ned til mindste detalje.

 

Fokus på helheden

Når I lader Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS stå for projektet, er I garanteret en helhedsløsning, der               giver de bedste rammer for den daglige trivsel på institutionen.

 

Vi står klar med vejledning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre mere.

 

Se vores referencer inden for byggeri og renovering af institutioner »

Til forside
 

Tømrerfirmaet er 25 år gammelt og har i alle årene haft samme ejere.

Kontakt os på tlf:

4042 9161 / 4042 9171

 

Tømrerfirmaet Friis & Lillelund ApS

 

Maglebjerg 15, 4520 Svinninge  //  Telefon: 4042 9161 / 4042 9171  //  E-mail: mail@friis-lillelund.dk  //  CVR: 11054137